Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Novi fudbaler Aston Vile Kosta Nedeljković završio je svoju sezonu sa Crvenom zvezdom i sa njom osvojio dva trofeja.

Dupla kruna je otišla u Ljutice Bogdana, Nedeljković je zimus prodat Aston Vili, ali je do kraja sezone ostao na pozajmici.

PROČITAJTE JOŠ:

Veći deo tog vremena je bio pored terena zbog povrede i zaigrao je veoma malo u finišu, a posle proslave u subotu uveče oprašta se od dosadašnjih saigrača.

„Odakle početi… Devet najlepših godina u voljenom klubu. Hvala ti, Zvezdo na svemu, na svakom treningu, na svakoj utakmici. Zahvalio bih se svim ljudima iz FK Crvena zvezda, upravi kluba, svim trenerima, fizioterapeutima, ekonomima, kuvaricama i čistačicama, vi ste me učinili dobrim fudbalerom, a još boljim čovekom. Trudio sam se, i znam da sam uvek davao celog sebe na terenu. Veliko hvala najboljim navijačima na svetu, što ste uvek bili tu uz nas i davali nam vetar u leđa i kada nije išlo, čast i privilegija je imati takve navijače. Još jednom hvala svima što ste uvek bili tu uz mene i moju porodicu. Od malih nogu moj si san… Do nekog sledećeg viđenja“, napisao je Nedeljković.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели nedeljkovickosta2 (@nedeljkoovickosta2)

Kosta je ove sezone tokom boravka Baraka Bahara u Zvezdi postao standardan deo njene odbrane na poziciji beka.

Odigrao je 27 utakmica uz desnu aut liniju, od čega 12 u Superligi, još četiri u Ligi šampiona i dve u Kupu. Zvezda ga je Aston Vili prodala za nešto više od sedam i po miliona evra, a poslednjih meseci je kuburio s povredom kolena.

Crveno-bele su do sada napustila već trojica igrača, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović i Zoran Popović, tako da je Kosta četvrti na toj listi.

BONUS VIDEO: Gol Al Aina za 3:1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare