Zlatan Ibrahimović Foto: EPA-EFE/MASSIMO PICA

Zlatan Ibrahimović proslavio je tokom četvrtka 43. rođendan. Legendarni fudbaler je istog dana na društvenim mrežama objavio fotografiju crnog luksuznog sportskog automobila Ferrari SF90 XX Spider, vrednog skoro 850.000 evra bez dodatne opreme.

„Srećan rođendan, Zlatane“, napisao je bivši fudbaler uz fotografiju automobila.

Jasno je da je samo Ibrahimović u svom stilu mogao sebi da čestita rođendan i da u kolekciju automobila doda novi Ferari.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je zauzet poslom u Milanu, Šveđanin je pronašao vreme kako bi sa porodicom proveo rođendan.

Ibrahimović je poznat kao veliki ljubitelj supersportskih automobila, naročito Ferrarija, kojih u kolekciji ima nekoliko.

Ovaj Ferrari ima hibridni pogon u čijem je srcu V8 tvin-turbo motor od 797 KS. Ukupna snaga iznosi neverovatnih 1.030 „konja“ (758 kW).

Ibra je u karijeri odigrao 819 utakmica, postigao je 496 golova uz 204 asistencije u dresu Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, Milana, Pari Sen Žermena, Mančester junajteda i Los Anđeles Galaksija.

U karijeri je osvojio 12 titula prvaka, 2013. je postigao najlepši gol sezone zbog čega je nagrađen nagradom „Puškaš“, dok je sa Barselonom osvojio UEFA Superkup i FIFA svetsko prvenstvo za klubove, a 2017. i Ligu Evrope sa Mančesterom.

BONUS VIDEO Bakljada Manijaka nakon vodećeg gola Boljevića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare