Foto: FK Crvena zvezda

Britanski muzičar Rod Stjutart održao je u petak koncert za pamćenje u beogradskoj Areni pred nešto više od 10.000 obožavalaca, a iskoristio je slobodno vreme u prestonici Srbije i da se zabavi sportom.

Naime, Stjuart je od delegacije Crvene zvezde dobio na poklon ovosezonski dres sa brojem 10.

„Velika svetska zvezda Rod Stjuart je izrazio želju da poseduje zvezdin dres, a naša delegacija, koju je dočekao sa oduševljenjem, mu je tu želju i ispunila, te je na taj način Stjuart postao deo crveno-bele porodice!“, objavila je Zvezda.

PROČITAJTE JOŠ

Koncertom u Beogradu Stjuart (79) je započeo veliku evropsku turneju na kojoj će obići Ljubljanu, Bratislavu, Oslo Stkholm, Berlin Budimpeštu…

U pratnji devet muzičara koji su, osim uobičajenih instrumenata, na sceni koristili i harfu i bendžo, slavni pop pevač je uz pomoć tri prateća vokala proveo publiku kroz bogatu karijeru u kojoj je objavio 33 albuma u solo varijanti i uspeo da proda 200 miliona albuma širom sveta.

Zvezda će za dva dana igrati finale Kupa Srbije protiv Vojvodine (20.15), dok nakon toga sledi poslednji meč sezone protiv Čukaričkog u Superligi Srbije,

BONUS VIDEO Zagrevanje za EURO 2024, Zoran Filipović epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare