Aleksandar Mitrović i Dragan Bjelogrlić Foto: News Images LTD / Alamy / Alamy / Profimedia/Dragan Mujan/Nova.rs

Osmesi govore više od 1.000 reči

Kada se sretnu dve legende poput Dragana Bjelogrlića i Aleksandra Mitrovića povod mora da bude neki poseban, a ovoga puta reč je bio o divnom gestu srpskog fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Bjelogrlić je na Instagramu objavio sliku sa Mitrovićem i posebnim poklonom za njega, zbog toga što je učestvovao u humanitarnoj akciji i donirao značajnu svotu novca.

„Mitar je dobio Koplje… E sad tek kreće ludilo… Mitrović je čovek velikog srca. I na terenu i van njega. U humanitarnoj akciji “Da Luka ponovo stvara” donirao je značajna sredstva. U znak zahvalnosti poklonio sam mu “Longinovo Koplje” iz serije “Senke nad Balkanom”. Koplje je u pravim rukama“, napisao je naš glumac i reditelj.

Humanitarna akcija „Da Luka ponovo stvara“ pokrenuta je još 2021. godine na inicijativu dve produkcijske kuće. Ova akcija pokrenuta je u ime Luke Kurjačkog, mladog scenariste i studenta Dragana Bjelogrlića, kome je bio potreban novac za lečenje u Japanu. Nažalost, Luka je borbu za život izgubio početkom 2022. godine.

Među sportistima koji su donirali novac, osim Mitrovića nalaze se i Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov, Luka Milivojević, Bogdan Bogdanović…

BONUS VIDEO Mitrović konačno pogodio i to na „Old Trafordu“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar