FotO: Nova.rs

Paralelno sa uzbudljivim finalom EURO 20240 između Španije i Engleske, završen je i prvi fudbalski Fantasy izazov koji je organizovala United Media na svojim sportskim sajtovima u šest zemalja. Španski igrači su odneli pobedu na zelenom terenu stadiona u Berlinu, a kod nas je bilo šest pobedničkih timova.

Po prvi put ove godine, United Media je organizovala digitalni projekat istovremeno u različitim zemalja i na različitim jezicima ali na jednoj platformi i na osnovu jednog velikog fudbalskog spektakla koji smo gledali od 14. juna.

Više od 16.000 ljubitelja fudbala iz Grčke, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, i Crne Gore učestvovalo je u Evropskom fudbalskom Fantazy izazovu na osam digitalnih platformi United Media.

Igra je bila dostupna na Sport Klub portalima u Srbiji i Sloveniji, kao i na sajtovima Nova Sports i Sportdog u Grčkoj, Dnevnik.hr u Hrvatskoj, Nova.rs u Srbiji, Vijesti u Crnoj Gori, i N1 u Bosni i Hercegovini.

„Sa zadovoljstvom objavljujemo uspešan završetak naše fantazi fudbalske igre Euro 2024 u saradnji sa kompanijom United Media koja je privukla 16.000 timova. Ovaj uspeh, postignut u kratkom vremenskom periodu, ističe entuzijazam ljubitelja fudbala i snagu našeg partnerstva sa United Media. Radujemo se daljem razvoju saradnje i nastavku pružanja zanimljivih i inovativnih fantazi sportskih iskustava fanovima širom regiona”, istakao je Enriko Makione, koosnivač kompanije FantaKing Interactive, platforme na kojoj se organizuje takmičenje "Evropski fudbalski fantasy je bio veliko iskustvo za nas u United Media.

Projekat je podstakao saradnju i sinergije unutar United Media. Najvažnije je da smo uspeli da privučemo više od 16.000 učesnika iz šest zemalja u vrlo kratkom vremenskom periodu, unapredjujući njihovo iskustvo gledanja Euro 2024 takmičenja i zadovoljivši mnoge sponzore i partnere širom regiona. Nastavićemo da razvijamo nove, zabavne i zanimljive projekte za našu publiku širom regiona”, istakao je Daniel Bukumirović dorektor digitalnog sadržaja u United Media.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar