Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Fudbaleri Engleske tek treba da stignu u Nemačku pred početak Evropskog prvenstva, ali već dobro znaju gde će biti.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Englezi se nadaju da će uspeti da naprave dobar rezultat u grupi C gde su sa Srbijom, Danskom i Slovenijom.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi meč igraju sa Srbijom 16. juna od 21 sat u Gelzenkirhenu, a dotle će biti sakriveni od šire javnosti u luksuznom rizortu „Vajmarer lend spa i golf“.

Ovaj kompleks je smešten u Blankenhajmu od samo sedam hiljada ljudi, pa je jasno da hoće da budu što dalje od očiju javnosti kada ne igraju mečeve.

Ovakav aranžman će koštati 850 hiljada funti, odnosno oko milion evra, a kompleks u kom će Engleska biti smeštena uključuje i dva restorana sa Mišelin zvezdicama, kao i spa centar od dve i po hiljade kvadrata, poznatiji kao Lindenterme.

Vlasnik rizorta Matijas Grafe otkrio je za Bild i da se „većina pitanja ticala vazduha i ventilacije u prostorijama, posebno zbog iskustva u Kataru“.

Englezi su tražili i pristup svojim televizijskim kanalima i satelitskoj televiziji, dok će im na raspolaganju između ostalog biti i tri golf terena za razonodu.

Grafe je takođe zamračio prozore i prednju stranu kompleksa da bi zaštitio fudbalere od paparaca, a u kompleksu radi i 35 kuvara, dok će na zidovima soba biti postavljene porodične slike igrača kako bi im ugođaj bio što bolji.

Štaviše, ljudi zaduženi za kvalitet travnatih terena su došli pre nekoliko nedelja iz Engleske i proverili kvalitet ovih u Nemačkoj i Grafe tvrdi da su rekli kako je samo na jednom mestu kvalitet trave bolji – na londonskom Vembliju.

Inače, ne tako davno je na istom mestu trenirala i reprezentacija Nemačke pred početak prvenstva.

BONUS VIDEO: Žikica Babović: Igraj Fantasy fudbal na nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar