Joana Sanc
Foto: Screenshot Instagram joanasanz

Teški dani za oboje

Dani Alveš, najtrofejniji fudbaler u istoriji ove igre, nalazi se iza rešetaka nakon optužbe da je 30. decembra u jednom noćnom klubu u Barseloni silovao 23-godišnju devojku. Njegova supruga Žoana Sanc objavila je emotivno pismo koje znači i razvod, ali je istakla da uz Brazilca ostaje na „drugačiji način“.

Žoana je emotivno pismo objavila na svom Instagram profilu, gde je nedavno obrisala sve slike sa Danijem, koje je inače redovno postavljala.

PROČITAJTE JOŠ:

„Osećaj napuštenosti i samoće ošamario me je opet pred vratima. Hiljade neodgovorenih pitanja „zašto?“. Izabrala sam za životnog partnera osobu koja je u mojim očima bila savršena. Uvek je bio tu kada mi je bio najviše potreban. Uvek me je podržavao u svemu, uvek me je hrabrio da napredujem, uvek ljubazan, pažljiv… Teško mi je da prihvatim da me ta osoba može rastaviti na hiljadu delova“, započela je Žoana.

Od Alveša se nije zauvek oprostila, ali će njihov odnos sada biti potpuno drugačiji.

„Mislim da će mi trebati godine života da iz glave izbacim način na koji me je gledao, na taj način kao da sam najneverovatnija stvar na svetu. Neverovatna sam jer sam vredna, nezavisna, pametna, brižna, puna ljubavi, zabavna, verna i što sam čovek. Toliko sam čovek da sam, uprkos patnji koju mi je naneo, još uvek tu pored njega. Još uvek sam i biću, ali na drugačiji način. Volim ga i uvek ću ga voleti. Ali mnogo više volim, poštujem i cenim sebe. Opraštanje olakšava, tako da čuvam magiju i zatvaram ovu fazu svog života koja je počela 18.5.15“, napisala je Žoana.

Za sada se nagađa da bi Alveš iza rešetaka mogao da provede oko 10 godina, ali konačna presuda još uvek nije stigla.

Što se Žoane tiče, ona je model i sigurno će joj biti potrebno neko vreme da se oporavi od celog ovog slučaja.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar