Monaco vs Crvena zvezda Foto:Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka u meču trećeg kola Lige šampiona u utorak uveče na stadionu Luj II.

Zvezda je potučena sa 5:1, a Bril Embolo je u četvrtom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena dao gol koji je ponajviše sasekao crveno-bele.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski klub se dotle držao i suprotstavljao imao posle gola Takumija Minamina iz 20. minuta penal i izjednačujući gol Šerifa Endiajea u 27. minutu.

Embolo je nedavno sa Švajcarskom bio u Srbiji, gde je u Leskovcu poražen sa 0:2. Ovog puta je protiv ekipe iz Srbije imao bolji učinak.

„Poslednja utakmica je bila s***e za mene, izgubili smo 2:0 u Leskovcu. Tako da, nije uvek sjajno protiv srpskih timova. Srećni smo što smo sada pobedili, Zvezda je dobar tim. Delovali su dosta dobro u prvom poluvremenu, imali su dosta kvalitetnih igrača na terenu“, rekao je Embolo posle utakmice.

I sam je svestan koliko je bilo lakše za Monako kada je upravo on iskoristio kiks Uroša Spajića i pogodio mrežu Marka Ilića u poslednjim trenucima nadoknade.

„Mislim da ih je taj drugi gol dosta poremetio i bio im je težak, mislim da nisu zaslužili da ga postignu. Mi smo u drugom poluvremenu bili mnogo bolji, nije bilo lako za njihove defanzivce posle takvih golova, imali su i dvojicu povređenih fudbalera. Uvek je teško igrati protiv srpskih timova, da budem iskren. Pokazali su kvalitet u prvom poluvremenu“, objasnio je Embolo.

Švajcarac je u nastavku dao još jedan gol, ali je posle sat vremena igre on poništen jer je loptu pored Seola i Ilića u mrežu ipak ugurao rukom.

BONUS VIDEO: Gol Dušana Tadića protiv Samsuna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar