Strahinja Pavlović i razgovor sa Piksijem
Foto: Starsport

Strahinja Pavlović, defanzivac Srbije, otkrio je da je Dragan Stojković Piksi održao sastanak sa igračima pred početak Evropskog prvenstva (14. jun - 14. jul)

Foto: Promo

Oseti pobedu.

Selektor je odlučio da okupi igrače i da sa njima porazgovara potpuno iskreno. Pavlović je istakao da im je poručio da veruju u sebe i sopstvene snage, ali i da neke greške ne smeju da se ponavljaju.

PROČITAJTE JOŠ

„Imali smo sastanak, selektor nam je predstavio plan kako on razmišlja, prvi cilj turnira nam je da prođemo grupnu fazu, svi smo svesni da je to jako moguće i da samo treba da budemo tim. Dosta je pričao o timskom duhu i da igramo kako znamo i umemo, pokazali smo više puta da smo izuzetno dobra ekipa i da možemo da budemo jako opasni. Ukazao nam je i na greške koje smo imali tokom prošlih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, veruje u nas i u ovaj tim i mi verujemo da možemo da prođemo grupu, a onda da odemo i dalje.“

Dobra vest je činjenica da su reprezentativci već proveli 15 dana zajedno i da su imali dve pripremne utakmice. To bi moglo mnogo da znači na Evru uz iskustvo Svetskog prvenstva…

Strahinja Pavlović pred Evropsko prvenstvo
Foto: Starsport

Očekuje od Srbije da igra svoj najbolji fudbal, ali je ostao „zakopčan“ kada su detalji u pitanju.

„Ne mogu ništa preterano da otkrivam, radili smo na problemima koje smo imali, radili smo odvojeno defanzivno i ofanzivno. Dosta smo radili na individualnim stvarima gde smo pravili greške, radili smo na fizičkoj spremi, to su bile neke stvari na kojima smo najviše radili“, završio je Pavlović.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.
BONUS VIDEO EURO fantasy fudbal – kako sastaviti ekipu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar