Dragan Džajić o slučaju Tadić i Piksiju
Zoran Filipović i Dragan Džajić; Foto: Žikica Babović/Nova.rs

Dragan Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, ostao je smiren posle poraz od Engleske (0:1) na startu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ali i nakon neočekivanog iskakanja iz šina kapitena Dušana Tadića.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Dušan Tadić je malo podigao temperaturu u taboru „orlova“ kada je izrazio nezadovoljstvo što je na terenu proveo samo 30 minuta, ali Džajić smatra da tome ne treba pridavati veliki značaj.

“Pričao sam sa igračima pojedinačno posle meča sa Englezima, kao što sam radio u Crvenoj zvezdi. I dobra je atmosfera, nemojte da sumnjate. Mi smo tu da budemo podrška selektoru Draganu Stojkoviću. Piksijeva je uvek poslednja, niko mu se ne meša u posao. Ima podrsku od svih u savezu, počev od mene kao predsednika, pa svih ostalih…”, rekao je Džajić.

PROČITAJTE JOŠ

On tvrdi da za Srbiju ima mesta u drugoj rundi.

“Srbiji je bolja od Slovenije. Naše mesto je među 16 najboljih ekipa, to su ‘orlovi’ i dokazali igrom protiv Engleske”, zaključio je predesdnik FSS.

Srbija će drugi meč C grupe sa Slovenijom igrati u četvrtak od 15 časova u Minhenu. Treći i poslednji susret grupne faze protiv Danske zakazan je za 25. jun od 21.00.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare