Foto: EPA-EFE/Mats Torbergsen

Fudbaler Crvene zvezde Naser Điga izjavio je da veruje u pozitivan rezultat u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Bode Glimta, kao i u veliku podršku navijača na duelu sa norveškim klubom.

Crvena zvezda će u sredu dočekati ekipu Bode Glimta u revanš duelu plej-ofa za LŠ. Norveški klub je prošle nedelje na svom terenu slavio rezultatom 2:1.

PROČITAJTE JOŠ

„Svakodnevno se pripremamo za revanš, svesni smo značaja utakmice koja nas očekuje u sredu. Znali smo i pre prve utakmice protiv Bode Glimta da su fantastičan tim, što su i pokazali u Norveškoj. Moramo biti oprezni, ali isto tako znamo da posedujemo kvalitet i da to treba da potvrdimo na terenu. Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće i koliku moć poseduje Marakana“, rekao je Điga, preneo je zvanični sajt kluba.

„Crveno-beli“ su imali veliku podršku navijača na prvom meču sa Bode Glimtom.

„Gde god da igramo imamo podršku. Svi su videli da su navijači bili uz nas i u Norveškoj, a znamo da su prešli dug put. Veoma smo im zahvalni na tome, ali u isto vreme želimo da istaknemo koliko će nam značiti ispunjene tribine Marakane u sredu“, dodao je fudbaler Zvezde.

Utakmica između Crvene zvezde i Bode Glimta biće odigrana u sredu od 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“.

„Sve je lakše kada je stadion pun, atmosfera je neverovatna i nijednom protivniku u toj situaciji nije lako. Igraćemo za zvezdaše. Verujem da će se takođe i priključiti akciji kluba i doći u ‘crveno-belim’ dresovima. Samo nas jedan korak deli od LŠ, sa 50.000 navijača na stadionu, imaćemo 12. igrača na terenu, to može biti i odlučujući faktor“, zaključio je Điga.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar