Foto: Printscreen Youtube / RTS Sport

Fudbaleri Partizana poraženi su od Dinamo Kijeva u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 6:2.

Ako je nekome pre utakmice zvučalo neverovatno da ovako nešto može da se desi, nažalost – desilo se u utorak uveče u Lublinu.

PROČITAJTE JOŠ:

Da sve bude još gore, Partizan se dobro držao dvadesetak minuta, prvi je i poveo posle faula nad Aldom Kaluluom i penala Mateusa Saldanje.

Međutim, onda je sve otišlo dođavola po tim Aleksandra Stanojevića koji je doživeo jedan od najtežih poraza u svojoj istoriji.

Crno-beli su imali aktivan rezultat sve do poslednjih pet minuta prvog poluvremena kada su primili tri gola između 40. minuta i prvog minuta nadoknade.

Nakon toga su u ranoj fazi drugog poluvremena primili još jedan pogodak, Saldanja je nakon toga koliko-toliko vratio nadu, da bi u završnici pala još dva gola.

Neki su bili zaista spektakularni, drugi su bili uz malo sreće, a ovaj poslednji, šesti bio je pokazatelj koliko je Partizan bio ponižen.

Kombinovali su igrači Dinama kao da igraju protiv juniora, iako su u odbrani crno-belih bile postavljene dve linije od osam igrača.

Nazar Vološin je ostavio loptu Oleksandru Andrijevskom, ona je potom otišla u noge Džastina Lonvajka, a onda je petom odigrao Vladislav Panat za Vološina, koji je odmah iz prve poslao pas za strelca šestog gola.

Za sve to vreme su igrači Partizana bili kao statisti dok je Oleksandr Pihalijonok kroz noge Kevina Arijage samo overio posrnule crno-bele.

Katastrofa pred revanš u Humskoj, dok se već sada nazire da od Lige šampiona za Partizan neće biti ništa.

BONUS VIDEO: Jang Bojs vs Sion, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar