Foto: Profimedia

Dejan Joveljić, napadač LA Galaksija, vratio se na teren nakon povrede i odmah napravio veliki uticaj na igru svog tima.

U derbiju Los Anđelesa, njegov tim je savladao gradski rival Los Anđeles FC rezultatom 4:2, i to nakon što je gubio 0:2 na poluvremenu.

Joveljić je briljirao u drugom poluvremenu, prvo postigavši gol u 53. minutu, a potom još jedan u 67. minutu, za 3:2. Pre tog aje izjednačio Seriljo na asistenciju Rikija Puja kjoji je postigoa i gol na kraju.

PROČITAJTE JOŠ

Joveljić je u ovoj sezoni postigao 14 golova i upisao šest asistencija u 23 utakmice, što ga trenutno stavlja na šesto mesto liste strelaca MLS-a.

Njegove impresivne igre mogle bi ponovo privući pažnju selektora reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića, posebno s obzirom na neizvesne nastupe Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića.

Joveljić ima šest nastupa za Srbiju i dva gola, oba postignuta u preokretu protiv Jordana pre godinu dana. Njegova forma u MLS-u sugeriše da bi mogao biti ključna opcija za napad reprezentacije u budućim utakmicama.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare