Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Fudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne rekao je da nije ozbiljnije povređen i da se dobro oseća, uoči poslednje utakmice u Premijer ligi protiv Vest Hema, u kojoj njegova ekipa može da odbrani šampionsku titulu.

Siti je u utorak uveče u Londonu pobedio Totenhem 2:0, a De Brujne je napustio teren u drugom poluvremenu posle starta protivničkog igrača Pape Matara Sara.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle utakmice trener Sitija Pep Gvardiola rekao je da De Brujne „nije mogao normalno da trči“, ali je belgijski fudbaler rekao da je sve u redu.

„Mislim da sam dobro. Mesto oko Ahilove tetive je otečeno. Osećao sam se kao da je ubod nožem u pitanju, ali nije toliko loše, biću dobro“, rekao je De Brujne, preneli su britanski mediji.

Siti ima dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Arsenal i pobedom protiv Vest Hema mogao bi da osvoji rekordnu četvrtu uzastopnu šampionsku titulu u Engleskoj.

Utakmice poslednjeg kola Premijer lige igraju se u nedelju od 17 časova, Siti će dočekati Vest Hem, a Arsenal će biti domaćin Evertonu.

BONUS VIDEO: Gol Živkovića za 4:1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar