Foto: Starsport

Trener Mladosti iz Lučana Dejan Joksimović kaže da nema za čime da žali posle utakmice sa Crvenom zvezdom u subotu uveče.

Zvezda je odigrala 2:2 protiv lučanske Mladosti na svom stadionu u drugom kolu Superlige.

PROČITAJTE JOŠ:

Joksimovićev tim je na gostovanju u Beogradu vodio sve do 85. minuta sa 2:0, posle golova Ibrahime Endiajea i Nikole Ćirkovića iz 19. i 38. minuta, a onda je Bruno Duarte vratio nadu Zvezdi pet minuta pred nadoknadu.

Zatim je Šerif Endiaje na Brunovu asistenciju postavio konačan rezultat i četvrti bod u prvenstvu za Zvezdu, a prvi za Mladost.

„Da mi je neko ponudio ovaj rezultat pre utakmice, verovatno bih ga oberučke prihvatio, s obzirom na sva dešavanja na terenu i rezultat koji smo imali do pet minuta pre kraja utakmice. Dva razlike za nas. Nisam potpuno, ali s obzirom na sve okolnosti i dešavanja tokom utakmice, zadovoljan sam, pogotovo posle prvog gola, gde smo ostali bez planiranih bodova. Čestitke mojim igračima na požrtvovanju da bi se ostvario pozitivan rezultat protiv ovakve Zvezde potrebno je mnogo truda, želje i sreće, mi smo svega toga danas imali i to je to“, rekao je Joksimović za Arenu posle utakmice.

Zvezda u narednom kolu igra protiv Tekstilca trećeg avgusta u gostima, a Mladost dočekuje istog dana Jedinstvo iz Uba.

BONUS VIDEO: Kobe vs Totenhem, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar