Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u četvrtak finalni meč u Kupu.

Crveno-beli su na svom terenu posle preokreta pobedili Čukarički sa 2:1, golovima Aleksandra Pešića, a dva dana kasnije iz kluba su pokazali jedan detalj sa te utakmice koji nije mogao da se vidi u prenosu.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je ugostila decu iz osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, u kojoj se trećeg maja desio stravian masakr.

Tada je 13-godišnji K.K. ušao u školu i ubio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole, što je ostavilo posledice i na srpsko društvo, ali pre svega na decu koja su tog jutra bila u školi i traumatizovana su tragedijom na bilo koji način.

„Crvena zvezda je na finalu Kupa Srbije ugostila mališane iz OŠ ‘Vladislav Ribnikar’. Naši fudbaleri i svi u klubu su osvojenom trećom duplom krunom i vremenom koje su proveli zajedno nakon utakmice, mališanima pokušali da vrate osmeh na lice i pruže podršku u teškim danima“, poručili su iz Zvezde uz fotografiju iz svlačionice.

Novog-starog prvaka Srbije i osvajača treće uzastopne triple krune čeka još meč sa Novim Pazarom kada će Zvezda proslaviti titulu, 34. ukupno.

Navijači su za taj meč unapred najavili da će slavlje biti samo na stadionu „Rajko Mitić“, te da neće ići ulicama Beograda kao obično, upravo zbog tragedije koja se desila u „Ribnikaru“.

Foto: FK Crvena zvezda

BONUS VIDEO: Srbija U17 – Italija U17, pobeda „orlića“ i golovi sa utakmice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar