Foto: Starsport

Miroslav Stakić, član stručnog štaba Feđe Dudića u Radničkom iz Kragujevca kratko se obratio na konferenciji za novinare posle utakmice sedmog kola Superlige.

Radnički je poražen od Zvezde u Gornjem Milanovcu sa 0:1, golom Mirka Ivanića u 85. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč je prekidan čak tri puta, prvo zbog topovskog udara koji je pukao pored Vanje Drkušića u finišu prvog poluvremena, potom početkom drugom zbog bacanja baklji na teren i onda posle gola Ivanića u završnici.

Mnogo tenzije, vređanje sa tribina na račun Dudića, prozivke na račun igrača i ljudi iz Zvezde, svega je bilo u Gornjem Milanovcu.

Radnički je meč završio sa desetoricom jer je glavni sudija sa dva žuta kartona za nekoliko sekundi isključio Matiju Gluščevića, dok se treneri posle meča, Dudić i Vladan Milojević nisu ni pojavili na konferenciji.

Umesto Milojevića je govorio Zoran Rendulić, dok je, umesto Dudića, u Radničkom to uradio Stakić.

„Iskoristio bih priliku da vas sve pozdravim. Biću kratak. Čestitam Crvenoj zvezdi plasman u Ligu šampiona, sve ostalo ne bih komentarisao. Hvala“, rekao je Stakić.

Milojević je takođe rekao da je zadovoljan osvojenim bodovima, a da ostalo ne bi komentarisao, kako je preneo klupski sajt Zvezde.

BONUS VIDEO: Gol Opende za veliki preokret u Leverkuzenu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar