Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Marselo Bjelsa je potvrdio da će voditi ekipu Lids junajteda do kraja povratničke sezone u Premijer ligi.

Argentinskom stručnjaku je ovog leta istekao ugovor sa klubom iz Jorkšira, ali on je smirio sve u klubu, posebno navijače, rekavši kako će ostati na „Eland roudu“.

PROČITAJTE JOŠ:

Sezona počinje ovog vikenda i u klubu još nisu zvanično objavili produžetak ugovora sa 65-godišnjim stručnjakom sa kojim su posle 16 godina izborili povratak u elitnu grupu ostrvskog fudbala.

PROČITAJTE JOŠ: „Imamo svoj put, nismo klub iza kog stoje države i tajkuni“

Bjelsin tim u nedelju 13. septembra očekuje teško gostovanje šampionu Liverpulu i normalno je da su u klubu svi pomalo nervozni zbog novog početka.

„Radiću sledeću sezonu i Lidsu. Sve je sređeno, definitivno ću ostati ovde ove sezone. Ipak, kao što je slučaj sa svim pregovorima, ništa nije gotovo dok se ne završi“, upozorio je Bjelsa.

Na pitanje zašto je bilo odlaganja oko potpisivanja novog ugovora, odgovorio je:

„To nije važno. Radio sam stoprocentno otkako smo izborili povratak u Premijer ligu. Klub, navijači, igrači, svi zaslužuju da ovaj klub igra u Premijer ligi“, rekao je argentinski trener.

Najavio je da će nastaviti sa energičnim ofanzivnim stilom igre, dodao je i da se nadao da će gostovanje Liverpulu biti u posebnoj atmosferi, ali ne krije razočaranje.

„Enfild je Enfild samo ako je pun. Oni su jedan od najboljih timova sveta, imaju dobar sistem i veoma dobre igrače. Teškoje reći kako će se moji igrači prilagoditi Premijer ligi. Pripremali smo se za to, ali treba sve pokazati na terenu. Za početak, pokušačemo da igramo isto kao i prošle sezone“, zaključio je Bjelsa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar