Foto: Instagram / kingjota

Nekadašnji fudbaler rezervnog tima Real Madrida Žota Peleteiro promenio je veru zbog žene iz Srbije.

Žota je tokom karijere nastupao za brojne poznate klubove poput Selte, gde je prošao mlađe kategorije, preko B tima Reala, Eibara, Brentforda, Birmingema i Aston Vile do Alavesa.

PROČITAJTE JOŠ:

U Španiji se fudbaler rođen u Pobra da Karaminjalu i penzionisao 2021. godine, a španski AS piše da je sada prešao u islam. On se na taj korak odlučio zbog sadašnje partnerke Ajle Etemović, manekenke iz Novog Pazara sa kojom je uplovio u vezu.

„Uvek sam imao zamisao da ostavim trag na Zemlji. Da budem primer i pokušam da učinim svet boljim mestom“, rekao je bivši fudbaler pre nekoliko dana za ABC.

Istom prilikom nije spomenuo da je reč o promeni vere, dok su mu prijatelj, Faisal Buresli iz Kuvajta, i brojni drugi iz islamske zajednice poželeli sreću.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jota Peleteiro (@kingjota23)

Žotina nekadašnja žena Džesika Bueno je zabrinuta zbog toga kako će njegovo novo religijsko opredeljenje uticati na njihovu decu, jer ih imaju dvoje.

Srpska manekenka je u međuvremenu izbrisala svoj nalog na društvenim mrežama, a poznato je da su njih dvoje javno u vezi od oktobra prošle godine.

Španski mediji pišu da je Peleteiro još pre dva meseca saopštio nekadašnjoj supruzi i deci svoju odluku.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jota Peleteiro (@kingjota23)

Uz Novopazarku, veliki deo razloga za takvu odluku je upravo spomenuti Buresli, sa kojim je Žota upoznao islam i običaje dok je poslom bio u Kuvajtu i okolnim zemljama.

Etemovićeva je rođena 1991. godine i bavi se manekenstvom dugo, a radila je u nekim od najvećih modnih centara poput Milana ili Pariza i Njujorka.

Za lepu plavušu iz Novog Pazara se pisalo i da živi u Holandiji, u Amsterdamu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jota Peleteiro (@kingjota23)

BONUS VIDEO: Dva gola Mitrovića protiv Raeda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare