Foto: Twitter Screenshot sportlive

"Nakon pet dana bez sna našao sam se u hidromasažnoj kadi. Uvukao sam se u krevet i nisam bio siguran hoću li se sutradan probuditi."

Fabio Mačelari imao je karijeru od koje se očekivalo da postane jedna od najboljih u istoriji Intera, a umesto na fudbalskim visinama završio je na zidarskim. I to bukvalno visinama, a ne po kvalitetu posla.

Čovek koji je trebalo da bude Havijer Zaneti Intera postao je još jedan zidar u Milanu. Završio je karijeru pre osam godina, a u podkastu „One More Time“ govorio je o problemima sa porocima.

PROČITAJTE JOŠ

Igrao je još i za Bolonju, Leče i Kaljari, pre nego što je karijeru završio u niželigašu Bobieseu.

„U osam utakmica sam imao sedam ili osam asistencija. Osećao sam se najjače na levoj strani, drobio sam protivnike, a onda sam se povredio i počelo je opuštanje. Povratak se očekivao za četiri i po meseca. Imao sam dosta slobodnog vremena. Tada sam probao kokain. Imate sve, žene na primer, kako god poželite, ali to nije više bilo dovoljno“, pričao je Fabio.

Zatim je nastavio priču o supstancama koje je uzima.

„Bacale su mi papirić s brojem na stanici ili semaforu. Kokain sam prvi put probao kući u Bolonji. Greška je to što postoje stvari jače od tebe. Tako to ide kada si bahat. Neke stvari treba ostaviti, ne treba ih ni uzimati, čak ni ako se osećate kao Superman“, poručio je Italijan.

Zatim je pojasnio da je imao „bolest seksa“.

„Postoji paralelni svet povezan s kokainom. Normalnost više nije bila dovoljna. Mislim da sam imao bolest seksa. Pojavljivale su se žene s naslovnica koje se ne vide u normalnom životu. To što možeš reći ‘ostani sa mnom, plaćam te jer mogu’ je nešto što ti se obije o glavu. Uzimao sam deset grama dnevno. Jednom sam se baš uplašio. Nakon pet dana bez sna našao sam se u hidromasažnoj kadi. Uvukao sam se u krevet i nisam bio siguran hoću li se sutradan probuditi. Kad sam ustao, pobegao sam u planine i počeo proces detoksifikacije“, ispričao je i kako se izvukao.

On danas radi kao zidar, a nakon što je protraćio milione radio je kao konobar, pekar i drvoseča kako bi pokušao da izbaci nagomilani bes. Bio je predodređen da postane veliki igrao je čak sa Ronaldo i Vladimirom Jugovićem.

#social-embed_0

BONUS VIDEO Vlahović: Sve što se priča su gluposti i nebuloze

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar