Barak Bahar, FK Crvena zvezda svlačionica
FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIÆ/bs

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar kaže da je za nedelju dana treninga zadovoljan kako je njegov tim odigrao u prvom meču.

Zvezda je sa 3:1 savladala selekciju Užica, u prvoj kontrolnoj utakmici za novu sezonu u Superligi i Ligi šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Jovan Mijatović, Aleksandar Katai i Marko Gobeljić su bili strelci za pobednički sastav, sa kojim Bahar radi oko sedam dana na Zlatiboru.

„Prva prijateljska utakmica, trenirali smo nedelju dana, i imao sam priliku da se upoznam sa fudbalerima, kao i pridošlicama u tim. Ovo je tek početak, zadovoljan sam pristupom, ali ćemo raditi na tome da se unapredimo. Za prvu utakmicu je dobro, ali ne želimo da primamo golove, a težićemo da budemo još efikasniji. No, imali smo šanse, nije bilo lako igrati na ovakvom terenu, ali moramo da se navikavamo“, kazao je Bahar u Užicu, a preneo je klupski sajt.

Imao je priliku da vidi i neke novajlije, a šansu su dobili praktično svi jer su se postave gotovo potpuno rotirale po poluvremenima.

„Uživao sam, ne samo u njihovoj igri, već i u tome kako treniraju. Zaista žele da napreduju. Zvezda ima veliku budućnost u mladim igračima“, naveo je Bahar.

Zvezdu u četvrtak čeka okršaj sa Borcem iz Banjaluke, posle čega tim putuje u Rusiju na nove provere.

„Nastavljamo da radimo, čeka nas još treninga, napredovanja, pa i utakmica, a potom odlazak u Rusiju na drugi deo priprema. Mnogo toga je ispred nas“, naglasio je novi trener Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Fantastičan gol Pitera Olanjinke, Zvezdinog velikog pojačanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar