Foto: Starsport

Nije bio srećan, još uvek je na tankom ledu

Trener Crvene zvezde Barak Bahar održao je konferenciju za medije nakon poraza od Lajpciga sa 1:2 u 4. kolu grupne faze Lige šampiona.

Pre svega odgovorio je na pitanje o Srđanu Mijailoviću, koga uporno stavlja na poziciju desnog beka, iako se tamo ne snalazi najbolje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovo sam odlučio pre meča i na poluvremenu sam shvatio da mi trebaju promene. Mogli smo da damo gol na početku, mogli smo i do remija na kraju. To su moje odluke“, rekao je Bahar.

Dotakao se i Gelora Kange.

„Zaslužio je da igra, dobro je odigrao u ligi prošli meč. Napredovao je i danas je dobro odigrao“.

Kosta Nedeljković i Šerif Endiaje su ušli na poluvremenu i promenili tok utakmice.

„Posle meča svako je pametan, ali igrali smo mekano, sa problemima u sredini, mislili smo da ćemo tu imati prednost. Ali nismo imali ništa u prvom poluvremenu, u drugom je već bilo bolje“.

Aleksandar Dragović je posle meča veoma hrabro i iskreno kritikovao igru Zvezde, čiji je kapiten.

„Može da kaže šta misli. U prvom poluvremenu smo zaslužili da izgubimo i primimo dosta golova, u drugom poluvremenu smo bili bolji. Mogli smo na 1:1, ali smo primili gol, posle smo ga dali, umalo je bilo 2:2. Da smo dali gol na kraju, sada bi se pričalo drugačije“, odgovorio je Bahar.

PROČITAJTE JOŠ:

Upitan je i kako se lično oseća.

„Naravno, očekujemo više od sebe, posebno rezultat. Borili smo se i protiv Sitija, danas smo bili blizu da ostvarimo dobar rezultat. Moramo da gledamo unapred, liga je važna za nas i navijače. Moramo da pobedimo sledeći meč, posle ide reprezentativna pauza, pa onda idemo protiv Jang Bojsa, što je za nas najvažnija utakmica“.

Zanimljivo je i da Zvezda znatno bolje igra tek nakon izmena.

„Kao što sam rekao. Pripremili smo jedno, to nije bilo dobro u prvom poluvremenu, morao sam da menjam, to je moj posao. Srećan sam što smo dobro menjali, što smo dobro krenuli. Svi igrači sa klupe su pomogli, malo je falilo za remi“.

Nije prvi put da Zvezda ima velike oscilacije u igri.

„Znamo, imali smo mnogo uspona i padova u svim mečevima u LŠ. To je naš tim, pokušali smo da igramo hrabro. U prvom poluvremenu nismo mogli, u drugom smo ušli sa svim i umalo smo mogli do dobrog rezultata, borili se do kraja. Imamo još dve utakmice i još je duga sezona“.

Upitan je i šta će reći fudbalerima na treningu, odnosno šta im je rekao posle utakmice.

„Nikada ne pričam posle utakmice odmah, hoću da razmislim šta je bilo dobro, šta loše. Sutra ću im reći šta treba, ali reći ću da im su se borili do kraja i poslednje sekunde. To je pozitivna stvar“.

Niko iz rukovodstva kluba nije pričao sa Baharom nakon poraza od Lajpciga.

„Posle meča niko nije pričao sa mnom. Kada hoće odgovor, dam im odgovor. Ali tokom meča i posle, niko ne priča o tome. Prvo da analiziramo utakmicu i situaciju“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar