Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar otkrio je i prve detalje povrede Omrija Glazera.

Čuvar mreže crveno-belih završio je meč protiv IMT-a na poluvremenu, nedugo nakon što je u čudnom duelu sa Milanom Delevićem izvrnuo nogu.

PROČITAJTE JOŠ:

Isprva se činilo kao da je reč o povredi zgloba, zabrinutost je porasla kada je Glazera u pauzi zamenio Zoran Popović, dok je izraelski čuvar mreže šepao.

Zvezda je i bez Glazera uspela da pobedi IMT sa 2:1 u 13. kolu prvenstva, ali je i primila gol koji je u 72. minutu dao Vladimir Radočaj, lobujući Popovića.

„Imao je manje istegnuće kolena, ne mislim da je nešto ozbiljno, ali moramo da ga proverimo i rekao bih da ćemo narednih dana imati više informacija o situaciji“, rekao je Bahar na pitanje o svom prvom golmanu.

Hteo je da njegov tim nastavi da napada i u drugom poluvremenu, žao mu je što je bilo mnogo promašaja, ali mu je i drago što se Zvezda vratila pobedom u domaći šampionat posle poraza u Lajpcigu u Ligi šampiona. Prokomentarisao je i igru Žan-Filipa Krasoa.

„Pričao sam sa njim pre utakmice i rekao mu da je sad vreme da se uzdigne i pokaže. Dobio je šansu, dao je gol, igrao je dobro i mora da nastavi sa takvim stavom“, kazao je Bahar.

Kraso je u poslednje vreme imao smanjenu minutažu na oba fronta, a izraelski stručnjak je naveo da je protiv IMT-a hteo da odmori i neke fudbalere poput Mirka Ivanića i In-Bom Hvanga.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar