Foto: Pedja Milosavljević/ STARSPORT

Deluje da su crveno-beli konačno pronašli dugo čekana rešenja.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ubedljivo ekipu Voždovca na gostujućem terenu sa 6:0 u meču 21. kola Superlige Srbije.

Blistali su napadači crveno-belih, ali su sjajno odigrali i defanzivni igrači trenera Miloša Milojevića.

PROČITAJTE JOŠ

Posebno su se istakli Zvezdini bekovi Irakli Azarov i Aleks Vigo, koji su odmah na startu prolećnog dela sezone pokazali da će biti veoma važni za crveno-bele do kraja sezone.

Prema istraživanju Međunarodnog centra za sportske studije (CIES), Azarov se nalazi na listi top 10 najtalentovanijih levih bekova na svetu, dok je Vigo igrom pokazao da je dovoljno kvalitetan da igra u startnoj postavi.

Postigao je Zvezdin Argentinac i prvenac u dresu crveno-belih u 64. minutu, kada je volejom iz kaznenog prostora matirao golmana Vodovca Andriju Katića.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Dobra igra Azarova i Viga može da raduje trenera Miloša Milojevića i navijače crveno-belih, pošto se beogradska ekipa dosta vremena mučila da pronađe rešenje na tim pozicijama.

Dugo je Marko Gobeljić bio prvo rešenje na poziciji desnog beka, dok je i Strahinja Eraković nekoliko puta morao da zaigra na poziciji desnog beka, koja mu nije prirodna.

Slično je bilo i na mestu levog beka, gde je Milan Rodić igrao gotovo svaku utakmicu i nije imao zamenu.

Sada će Milojević moći da meša karte u Superligi Srbije i Kupu Srbije, pošto Zvezda neće igrati u evropskim takmičenjima.

Do kraja sezone u domaćem prvenstvu Zvezda će imati još 15 mečeva, te će to biti period adaptacije koja će još uvek trajati za Viga i Azarova.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde skandiraju Siniši Mihajloviću u Bolonji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar