Euro 2024 Albanija vs Španija Foto:EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Fudbalske reprezentacije Albanije i Španije sastale su se u Dizeldorfu na meču trećeg kola grupe B na Evropskom prvenstvu.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

U ponedeljak uveče su Španci hteli da overe prvo mesto sa devet bodova, dok su Albanci tražili čudo i šansu da se izbore za prolaz u nokaut fazu.

PROČITAJTE JOŠ:

Svih prethodnih dana je na utakmicama Albanije na Evru bilo provokativnih i spornih političkih poruka protiv Srba i to se nije promenilo ni u meču sa Španijom.

Na tribinama je opet bilo onih koji su ulazili u obeležjima terorističke organizacije OVK, ali je dodatno skandalozno što se tamo našla i zastava sa natpisom „Kosovo je Albanija“.

Euro 2024 Albanija vs Španija Foto:Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Zbog zastave koja se tiče Kosova i Metohije Srbi su kažnjavani u prethodnom periodu, a Albanci bi tek mogli da se nađu na tapetu UEFA, što je već bio slučaj zbog ponašanja njihovih navijača u Nemačkoj.

Poruka na račun Kosova i Metohije je na neki način provokacija i za Špance koji ne priznaju nezavisnost južne srpske pokrajine, pošto i sami imaju već godinama situaciju sa katalonskim secesionistima.

Euro 2024 Albanija vs Španija Foto:Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: EURO 2024: Dragan Stojković pred Dansku – Nisu nepobedivi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare