Adem Ljajić, Promocija novog pojacanja FK Novi Pazar Foto:Irfan Ličina/Nova.rs

FK Novi Pazar objavio je da će Adem Ljajić, najbolji fudbaler tima, ostati deo ekipe i naredne sezone.

Vladala je neizvesnost oko toga da li će Ljajić dobiti želju da se oproba još negde pre kraja karijere (ima 32 godine), ali je Adem doneo odluku da ostane tamo gde se dobro oseća.

Novi Pazar neće menjati ni startnog golmana pošto je i kapiten Nikola Mirković potpisao novi ugovor.

PROČITAJTE JOŠ:

„FK Novi Pazar čuva najvažnije karike. Adem Ljajić i Nikola Mirković i naredne sezone nosiće dres Novog Pazara, rezultat je dogovora Uprave kluba i pomenutog dvojca. Oni su bili ključni igrači našeg tima u sezoni 23/24. Obojica su u Novi Pazar stigli na početku sezone. Ljajić je postigao do sada osam golova i dodao pet asistencija i najbolji je strelac tima, dok je Nikola Mirković kao kapiten i jedan od najboljih golmana u ligi uspeo da sačuva svoju mrežu na 12 utakmica ove sezone“, stoji u saopštenju kluba.

Ova objava stigla je pre utakmice Novog Pazara i Radničkog iz Niša (3:2), na kojoj je Ljajić ponovo bio strelac. Ove sezone je u nekoliko navrata pokazao kakav je majstor fudbala, ali je nedavno bio i glavni akter skandala, pošto je priveden, nakon što je pijan napravio haos. Ljajić je pred utakmicu sa Železničarom iz Pančeva napao radnika hotela, a pretio je i policiji.

Posle odlične jeseni, Novi Pazar je doživeo bolan pad u prolećnom delu sezone i iz plej-of zone, od snova o Evropi, završio je u plej-autu. Ipak, ostankom Ljajića i Mirkovića tu je već jaka okosnica za novu ekipu za narednu sezonu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar