Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaši Crvene zvezde sastaju se od 20 časova sa ekipom Barselone u Beogradskoj areni.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Meč 25. kola Evrolige igraće se pred punim tribinama najveće sportske dvorane u našoj zemlji, što je oko dva sata pred meč objavio klub sa Malog Kalemegdana.

PROČITAJTE JOŠ:

To znači da će dvadesetak hiljada ljudi probati da pogura Zvezdu do važne pobede u Evroligi, pošto tim Janisa Sferopulosa nema još mnogo prostora za grešku.

Crveno-beli imaju skor od deset pobeda i 14 poraza, pa do kraja moraju da pobede većinu utakmica da bi bili konkurentni za plej-in ili plej-of elitnog takmičenja.

Uz to, voleli bi da vrate Barsi i dug za bolan poraz s kraja pretprošle godine kada je katalonski klub u Beogradu trojkom Nikole Mirotića obezbedio produžetak.

Ta trojka je bila neregularna jer je Mirotić gazio liniju auta kod prijema lopte, a Barselona je posle produžetka odnela pobedu 99:94.

Zvezda sada sa deset pobeda zauzima 12. mesto u Evroligi, dok je Barselona pred okršaj u 25. kolu sa 16 pobeda i osam poraza na drugoj poziciji iza vodećeg Real Madrida.

Inače, ukoliko Zvezda pobedi, to bi joj bio prvi trijumf nad Barselonom još od oktobra 2017. godine. Barsa je ove sezone u prvom međusobnom meču bila bolja sa 86:81.

BONUS VIDEO: Mogu li Zvezda i Partizan do plej ofa Evrolige?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar