"Pick and roll" sa Miroslavom Berićem se vratio i spremni smo za drugu sezonu na Nova.rs, a u prvoj epizodi glavna tema bila je večiti u Evroligi

Nije mnogo prošlo bez nas, i ove sezone na našem portalu čeka vas košarkaški podcast „Pick and roll„. Nastavljamo gde smo stali na Nova.rs posle ruki sezone sa Mićom Berićem i družimo se svakog ponedeljka sve do borbe za titulu evropskog prvaka.

Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

Kako su prošli večiti, šta su uradili naši igrači, kako je protekao derbi kola, šta nas čeka u narednoj rundi… Sve to i još mnogo toga interesantnog opet ćemo vrteti na našem portalu.

PROČITAJTE JOŠ

Vaš omiljeni podcast imali ste priliku da pratite i letos tokom košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama, u nešto izmenjenom izdanju. Vrteli su PnR naš domaćin Miroslav Berić i Nebojša Todorovića, zamenik urednika sportske redakcije Nova.rs, i u Lilu i u Parizu, na putu sjajnih partija reprezentacije Srbije do bronzane medalje.

Sada se u istom sastavu vraćamo klupskim obavezama i Evroligi, u kojoj ćemo i ove sezone imati dva naša kluba. Večiti su bili i tema prve epizode druge sezone, uz osvrt na fenomenalno reprezentativno leto.

Legendarni Mića Berić uželeo se podcasta i nastavili smo gde smo stali. Pričali smo kratko o olimpijskoj bronzi „orlova“, ali i onome što je usledilo, te da li će Svetislav Pešić ostati selektor i šta je ključno tim povodom.

Jedna od najleših vesti koja je stigla prethodnih dana je da se Boriša Simanić vratio košarci, godinu dana pošto je izgubio bubreg igrajući za nacionalni tim na Mundobasketu 2023. u Manili. Najvažnije je da je Boriša dobro, a to je što je opet na terenu, sada u dresu Igokee samo je potvrda o kakvom borcu se radi.

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Glavna tema na startu druge sezone je kako izgledaju Crvena zvezda i Partizan, odnosno sa kakvim timovima će igrati u sezoni 2024/2025.

Ko je sve došao, kakva pojačanja su doveli večiti, kako će izgledati ekipa Željka Obradovića, a kako četa Janisa Sferopulosa, od koga Mića Berić najviše očekuje?

Bivši reprezentativac je posebno istakao jedno pojačanje crveno-belih, a to nije Nikola Kalinić, dok veruje da će među crno-belima ljubimac navijača postati svetski šampion Isak Bonga. Detaljno smo analizirali sastave večitih po pozicijama i jedna je deficitarna u oba tima.

Šta smo sve pričali u prvoj epizodi druge sezone podcasta „Pick and roll“ čeka vas u videu na vrhu teksta. Biće i sjajnih gostiju, ali i nekih noviteta i iznenađenja, a vi nam šaljite pohvale, kritike i pišite nam u komentarima ispod teksta kao i ispod epizode na Jutjubu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar