Već u prvoj utakmici je pokazao da će biti veliko pojačanje, sada nema to potvrdi i u Evroligi

Košarkaš Crvene zvezde Majk Tobi izneo je svoja očekivanja pred meč sa Asvelom u okviru prvog kola Evrolige.

Crveno-beli će u četvrtak od 19 sati u beogradskoj Arnei odmeriti snage sa francuskom ekipom.

„Super-uzbuđeni smo što počinjemo, a i navijači su uzbuđeni. Prva utakmica pred našim navijačima. Znamo da će biti dobra atmoasfera. Prva je utkamica, uvek osećaš pritisak. Fokusirani smo na ono što mi možemo da uradimo kako bi došli do pobede“, počeo je Tobi.

PROČITAJTE JOŠ:

Očekuje se da u Areni bude oko 20.000 navijača.

„To je motivacija. Pokusaćemo da iskoristimo tu energiju, da ne budemo baš previše uzbuđeni i da iskoristimo tu energiju navijača da dođemo do pobede.“

Tobi je istakao da je zadoovljstvo igrati u tandemu sa Teodosićem i uporedio ga sa Lukom Dončićem, saigračem iz reprezentacije.

„Sigurno. Zasluga je na njemu i tome kako dobro on igra. Nismo imali previše treninga, ovo je naš prvi meč u Evorligi kako igramo zajedno. Nadamo se da možemo da izgradimo tu vezu tokom sezone. I Teo i Luka su neverovatni igrači i plejmejkeri. Mnogo sam naučio od Luke.“

Prokomentarisao je Tobi i poraz Asvela u francuskom šampionatu pred meč sa Zvezdom.

„Mislim da su odmarali neke igrače i oni se spremaju za Evorligu. Oni su fizički tim. To što su uradili u poslednjem meču nije bitno za nas. Mi idemo na pobedu u prvom meču u Evroligi“, zaključio je Tobi.

Sve mečeve Evrolige i Evrokupa gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar