Foto: Dominik Totaro / AFP / Profimedia

Kako su naveli nemački mediji, a izvestio i reporter Berliner Cajtunga sa lica mesta, jedna osoba se bori za život, dve su teško povređene, dok je devet prošlo daleko bolje.

Policija je oko 23 časa primila poziv da se odazove i spreči incidente u metro stanici Prenclojer Ale. Policajci su otišli na lice mesta i opkolili oko 70 huligana, ali je više njih pobeglo u nepoznatim pravcima.

PROČITAJTE JOŠ:

Nemci pišu da je reč o tuči navijača Olimpijakosa i Panatinaikosa, koji su se u Berlinu našli zbog Fajnal-fora Evrolige, a „Bild“ navodi da je kasnije uhapšeno 89 navijača.

Isti medij piše i da su u pokušaju da smire incidente, povređena i dvojica policajaca, ali se ne navodi stepen njihovih povreda. Navijači su u sukobu koristili štangle i bejzbol palice, a zaplenjeni su i drugi predmeti, bacane su dimne bombe.

Na F4 igraju Panatinaikos, Olimpijakos, Fenerbahče i Real Madrid, a već je bilo incidenata između navijača Olimpijakosa i Fenera pred njihov polufinalni meč.

Ovog puta je nastavljen huliganski pir između dve grupe zemljaka, dok iz Nemačke stižu informacije da je policija odmah reagovala na „incident sa masovnim povredama“.

„Još uvek nismo u mogućnosti da pružimo informacije o uzrocima nasilnog sukoba“, rekao je portparol policije za Berliner Cajtung u nedelju ujutru.

U nedelju popodne se u berlinskoj Uber areni sastaju Olimpijakos i Fener u borbi za treće mesto, dok se u finalu od 20 časova sastaju Real i Panatinaikos.

BONUS VIDEO: Jago Dos Santos – najbolji potezi u Evroligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare