Foto: EPA-EFE/Panagiotis Moschandreou

Marius Grigonis, košarkaš Panatinaikosa, na proslavi evroligaške titule posvetio je poruku svom bivšem treneru Dejanu Radonjiću.

Ovaj Litvanac je jedan od retkih koji su prošlog leta preživeli remont tima, te ga je Ergin Ataman zadržao u ekipi i nije se pokajao.

PAO je u nedelju savladao Real Madrid u finalu Evrolige, a Grigonis je na proslavi u Atini imao ironičnu poruku za Radonjića, koji je prošle sezone bio na klupi ovog kluba.

„Pozdrav Dejanu Radoniću. On je moj omiljeni trener. Želim da mu čestitam, bio je u pravu“, rekao je Grigonis.

PROČITAJTE JOŠ:

Jasno je da Grigonis i Radonjić nisu imali dobar odnos prošle godine, a crnogorski stručnjak dobio je otkaz usred sezone, jer je PAO bio među najgorim ekipama u Evroligi. Ataman je prošlog leta dobio odrešenje ruke, sastavio je šampionski tim i iznenadio Real u finalu.

„U početku nismo imali trenera, sada je lakše“, izjavio je Grigonis neposredno po dolasku Atamana u klub, očigledno aludirajući na angažman Radonjića.

Grigonis je dobio produženje ugovora sa Panatinaikosom do 2027. godine. Na pitanje novinara u čemu je tajna uspešnosti trenera Atamana, Litvanac nije znao da odgovori.

„Nemoj da pitaš to, ne znam odgovor. On pravi čuda, moja glava to ne može da razume. Previše sam glup za to, on samo dođe i osvaja titule“, rekao je Grigonis.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar