Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Veliko pojačanje za "orlove".

Marko Gudurić je odigrao sjajan meč protiv Partizana (97:94), a krilni košarkaš Fenerbahčea je posle završetka utakmice u kojoj je ubacio 25 poena istakao:

PROČITAJTE JOŠ...

„Nisam znao šta da očekujem posle ovog teškog perioda bez utakmica, bez treninga. Igrali smo skoncentrisano, fokusirano, imali smo male probleme u skoku, ali važno je da ostanemo u konkurenciji za jednu od prve četiri pozicije.“

Potom se osvrnuo na navijače:

„Dobro sam se osećao na terenu. Lepo je biti kući, igrati pred ovim navijačima… Znao sam šta me čeka. Najlepša stvar u sportu, taj rivalitet, svi žive za ovo, da igraju pred punom halom. Drago mi je što smo došli, pobedili, pogotovo jer je to protiv Partizana. U prvoj utakmici su nas pobedili iako smo mi kontrolisali meč.“

Gudurić je upitan da li postoji mogućnost da se vrati u Crvenu zvezdu ostao zagonetan:

„Ne znam, još je rano. Ima još dosta vremena do kraja sezone. Fokusiran sam na kraj sezone.“

Gudurić će biti na raspolaganju i selektoru Svetislavu Pešiću za utakmicu protiv Velike Britanije na zatvaranju kvalifikacija za Svetsko prvenstvo:

„Ostajem, ne vraćam se u Istanbul, videću šta će biti protiv Grčke. Tu sam, želim da igram. Dobio sam dozvolu trenera, ali se nadam da ćemo sutra da dobijemo i da nećemo utakmicu igrati pod pritiskom“, rekao je Gudurić.

Za kraj, upitan da otkrije kako se oseća, rekao je:

„Dobro se osećam, imam samopouzdanje, prija mi i Istanbul, i trener, i sistem. Nova je ekipa, potrebno je vreme. Neophodno je da zadržimo isti roster, i kroz koju godinu… A možda i ove, što bi za mene bilo iznenađenje“, zaključio je Gudurić.

BONUS VIDEO Gudurić zakucava uz faul nakon neverovatne sudijske greške na štetu Partizana 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar