Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Vanja Marinković, kapiten Paritzana, izneo je svoje utiske po završeku meća protiv Bajerna koji su crno-beli u Evroligi dobili 86:78.

Ovo je ujedno bila i prva pobeda crno-belih, nakon neuspeha protiv Baskonije i Real Madrida na prve dve utakmice u Evroligi:

PROČITAJTE JOŠ...

„Velika pobeda, prva pobeda u Evroligi. Mislim da smo dobro igrali prvo poluvreme na obe strane. Mislim da smo ponovo imali mali pad, kao što je to bilo i protiv Baskonije, i protiv Reala. To ne bi trebalo da se događa, igrali smo kući, pa se to nije toliko osetilo. Nemamo vremena za neku preveliku analizu, igramo prekosutra. Bitno je da, ako možemo ostvarimo i pobedu prekosutra, a onda dalje“, otkrio je Marinković i upozorio na stvari koje ne bi smele da se dešavaju:

„Ideš na odmor na +17, koliko god ti u glavi znao da tu ništa nije gotovo, uvek uđeš opušten. Mislim da su to stvari koje ne smemo sebi da dozvolimo.“

Upitan da otkrije šta se dešava sa Dvejnom Vošingtonom i Ajzee Majka, rekao je:

„Oni su tu sa nama… Ima nas dosta, to je pitanje za trenera. Na nama je da dajemo sve od sebe na treninzima i utakmicama.“

Usledilo je i pitanje o tome da li bi Frenk Nilikina mogao da nasledi sunarodnika iz Francuske, Matijasa Lesora, kao „vođa navijača“ u ekipi:

„Ili on, ili Tajrik. Ali Frenk zna neke pesme već, naučili smo ga. Meni je drago što stranci, poput Frenka koji je sjajan dečko, znaju reči pesama. Lepa stvar, zaista“, dodao je Marinković.

Naredni meč Paritzan igra 17. oktobra protiv Makabija u Beogradu, kao gost.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar