Foto: Nova.rs; Starsport: Michael Schwartz / AFP / Profimedia

Nova.rs vam je spremila još nešto novo za vreme utakmica večitih u Evroligi

Već ste navikli da Nova.rs ide u korak s vremenom i da donosi brojne novitete čitaocima, ali i gledaocima.

Projekat koji je počeo sa večitim derbijem da uživo analiziramo utakmice večeri sa ukljućenjima pre, tokom i posle meča pokazao se kao pun pogodak i u istom ritmu nastavljamo i dalje.

PROČITAJTE JOŠ

„Uživo sa Mićom Berićem“ će biti vaš prozor kroz spektakl i okršaj Bajerna i Partizana koji se igra u sredu od 20.30 koji nosi puno simbolike i sjajnih narativa.

Legenda srpske košarke i ekipa Nova.rs javiće se uživo uoči meča u 20.00. Bićete u prilici da čujete šta Mića Berić ima da kaže u najavi tog duela, komentar na poluvremenu, ali i analizu u odmah po završetku utakmice.

Njegov domaćin i ovaj put biće novinar sportske rubrike našeg portala Dušan Marković.

Biće to ponovo sudar trenera koji su bili šampioni Evrope i čije su ekipe doživele šokantne poraze. Željko Obradović je u trećoj godini projekta sa Partizanom i ekipa na početku sezone ima uspone i padove, dok je Bajern tek krenuo u priču sa Pablom Lasom koji prvi put radi van Španije a njegov tim je u nizu od četiri poraza.

Posle „Pick and roll“ podcasta koji vas čeka svakog ponedeljka od 20 časova na našem portalu, donosimo vam drugačiji način praćenja utakmica večitih u Evroligi.

To znači da ćete na isti način moći do kraja sezone u Evroligi da uživate u svim utakmicama i Crvene zvezde i Partizana, kod kuće iz Arene, ali i prilikom gostovanja uz posebne analize i komentare uživo na Nova.rs.

BONUS VIDEO Berić i Savanović: Partizan posle kiksa treba da vadi fleke u Minhenu, svi očekuju da se ometla Bajern

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar