Matijas Lesor Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport

Francuski košarkaš Matijas Lesor ne zaboravlja Partizan, iako je sa Panatinaikosom osvojio titulu prvaka Evrope.

Panatinaikos je u nedelju odneo konačni trijumf u Evroligi pobedom nad Real Madridom u finalu 95:80, u kom je Lesor bio jedan od najboljih pojedinaca.

PROČITAJTE JOŠ:

Imao je 17 poena prošlosezonski centar Partizana, koji je posle meča zaplakao, pa zagrlio Janisa Papapetrua i poslao poruku navijačima crno-belih.

Poručio je i da mnogi od njegovih fanova nisu ni svesni koliko će se napiti, a dan kasnije je slavlje nastavio na klupskom autobusu u Atini.

I tada je porukom oduševio „grobare“, pre nego što je podigao tri prsta.

„Ljubav prema Partizanu će uvek biti tu. Ali ljubav prema Panatinaikosu je takođe tu. To je ludo! Ljubav za Partizan je tu, ludo. Ali, moram da kažem, brate, to je osveta za prošlu godinu jer je trebalo da osvojimo sa Partizanom i nismo uspeli. Ove godine smo dobili ono što je trebalo da dobijemo“, rekao je Lesor u „lajvu“ sa autobusa u ponedeljak.

Partizan je prošle godine stigao nadomak Fajnal-fora kada je imao 2:0 u Top 8 protiv Real Madrida posle dve utakmice u Madridu.

Real je naredna tri meča uspeo da dobije, prođe na Fajnal-for i osvoji Evroligu, čiji trofej sada nije odbranio, a Janis Papapetru i Lesor su se domogli najvrednijeg evropskog trofeja u Panatinaikosu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Košarka kod Uncle Screw-a (@uncle.screw2)

BONUS VIDEO: Emotivni Slukas i Lesor posle osvojene titule Evrolige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar