Nebojša Čović Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Skandal bez presedana.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Anadolu Efes u 11. kolu Evrolige 97:83 u beogradskoj Areni, ali je meču prethodio skandal u režiji prvog čoveka crveno-belih, Nebojše Čovića, koji je novinarima portala Nova.rs zabranio da prisustvuju utakmici.

Iako smo U TOKU DANA uredno obavešteni da su nam akreditacije odobrene, manje od dva sata pred početak utakmice 11. kola Evrolige između Crvene zvezde i Anadolu Efesa stiglo nam je obaveštenje da akreditovanim novinarima neće biti dozvoljen ulazak u Arenu.

PROČITAJTE JOŠ...

Igor Vujičin, trbuhozborac Nebojše Čovića i portparol kluba poslao je besmisleno i nerazumno objašnjenje da su akreditacije uskraćene usled „pokušaja urednika sportske rubrike Nova.rs da kadrira u Košarkaškom klubu Crvena zvezda.“

Kako? To nije objašnjeno!

Zabraniti u 21. veku izveštačima da prate utakmicu Evrolige je nonsens bez presedana i o tome smo obavestili Evroligu.

Izvinjavamo se našem sagovorniku Bojanu Popoviću jer je ne našom greškom završio u studiju Nova.rs umesto u Areni, iako smo hteli gledaocima i čitaocima portala Nova.rs da pružimo potpuni ugođaj praćenja evroligaške utakmice.

Jedini razlog zbog kog nam je uskraćeno da prisustvujemo utakmici, ali i pratimo klupske aktivnosti do kraja ove sezone, jeste to što je urednik sportske redakcije procenio da u ovom trenutku intervju sa Nebojšom Čovićem nije neophodan, iako su izjave svih ostalih članova uprave, trenera i stručnog štaba, te igrača, i te kako dobrodošle.

Nebojša Čović, predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, ipak je odlučio da se bavi i uređivačkim poslom na Nova.rs, te je procenio da ako on ne može da da intervju za Nova.rs, onda saradnja sa Nova.rs nije ni moguća.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare