Nova, 33. epizoda podcasta "Pick and roll" od 20.00 - Zvezda i Partizan bore se za titulu u Srbiji, a i među evroligašima je veoma zanimljivo...

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Vaš omiljeni sportski podcast je na Nova.rs i u standardnom terminu čekaju vas razne priče, na koje ste navikli, ali i na koje baš i niste… U našem studiju biće domaćin Miroslav Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Kako je Mića stigao pravo iz Londona, uz njegove zanimljive snimke pričali smo i o finalu Lige šampiona koje je proslavljeni reprezentativac doživeo sa lica mesta. Iako smo spustili zavesu na fudbalsku klupsku sezonu, naravno da je veći deo priče bio posvećen košarci.

PROČITAJTE JOŠ

I tu su na klupskoj sceni ostale borbe za titule u domaćim prvenstvima, tako i finale Superlige između Crvene zvezde i Partizana koje se igra na dve dobijene utakmice. Prvi meč je ovog ponedeljka od 20.00 u hali „Aleksandar Nikolić“ gde su crveno-beli domaćini, u sredu takođe od 20 sati će Partizan biti domaćin u Areni, dok je eventualna majstorica 8. juna u „Pioniru“.

Crno-bele zadesila je nesvakidašnja situacija da je Bruno Kaboklo svojevoljno napustio Partizan i zbog porodičnih problema otišao u SAD, pa je prilično rasulo pred borbu za pehar šampiona Srbije.

Analizirao je Mića Berić i to, i naglasio šta mu posebno smeta i šta bi strogo zabranio današnjim košarkašima, što vas čeka u videu na vrhu. Bilo je detaljne priče i o promenama kod večitih, ali i na evroligaškoj sceni, kao i ko bi od srpskih igrača mogao da ostane ili promeni sredinu.

Šta smo sve još zanimljivo pričali možete da čujete i vidite večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare