Nova, 28. epizoda podcasta "Pick and roll" od 20.00 - imamo nikad luđu borbu u plej-ofu Evrolige, ali i neke tihe heroje.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Vaš omiljeni sportski podcast je na Nova.rs i u standardnom terminu čekaju vas priče na koje ste navikli… U našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Iza nas su prve utakmice četvrtfinalnih serija Evrolige i neki istorijski rezultati, pošto se nikada nije desilo da gosti na startu plej-ofa slave u tri od četiri serije, samo je Real rutinski krenuo ka Fajnal-foru.

I potom su sve tri domaće ekipe uzvratile, pa je trenutno 1-1 u serijama između Panatinaikosa i Makabija, Monaka i Fenerbahčea i Barselone i Olimpijakosa.

PROČITAJTE JOŠ

Naredne dve utakmice igraće se u Beogradu, gde je Makabi domaćin, te Istanbulu i Atini, pa su Fener i četa Jorgosa Barcokasa preuzeli (blage) uloge favorita. Što se tiče Reala, bilo bi pravo čudo da već u Vitoriji ne završi posao i prvi čekira kartu za F4 u Berlinu (24-26. maj).

I Mića Berić ističe kako gledamo nikad bolji plej-of Evrolige i zaista veoma neizvesne duele, u kojima konačni pobednik gotovo ni ne može da se predvidi.

Naravno, dotakli smo se i toga da je Željko Obradović produžio ugovor sa Partizanom, na čijoj će klupi sedeti i naredne dve sezone. Bivši kapiten crno-belih objasnio je šta to znači za ABA prvaka i šta je prevagnulo u slučaju legendarnog trenera da ostane.

Ko su bili junaci iz senke u Top 8 Evrolige, ko je kriv za estradnu atmosferu u Atini, kakva bajka može da se kreira u Beogradu i šta smo videli u NBA plej-ofu? Šta smo sve zanimljivo pričali možete da čujete i vidite večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ sa Mićom Berićem: Džejms vs Nan – ko je zaslužio MVP nagradu i kakva će biti idealna petorka Evrolige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar