Nova, 32. epizoda podcasta "Pick and roll" od 20.00 - PAO je osvajač Evrolige, Ataman je napravio čudo, ko je krivac u Realu i šta je sve obeležilo Fajnal-for u Berlinu?

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Vaš omiljeni sportski podcast je na Nova.rs i u standardnom terminu čekaju vas priče na koje ste navikli… U našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

PAO je šampion Evrope posle 13 godina, Real je predao krunu na Fajnal-foru u Berlinu (95:80) posle spektakla u finalu, Kostas Slukas je MVP, a Ergin Ataman je osvojio Evroligu treći put u poslednje četiri godine.

PROČITAJTE JOŠ

Dvaput zaredom je to učinio turski stručnjak sa Efesom, sada sa Panatinaikosom i to već u prvoj sezoni otkako je seo na klupu atinskog giganta. U meču za treće mesto je Fenerbahče savladao Olimpijakos, a Mića Berić je imao posebnu poruku povodom meča koji prethodi finalu na F4.

„Njima apsolutno nije potrebna ta utakmica, a ne mogu da ne igraju, a tu je mogućnost povreda… I dalje pričam, iako o tome niko ni ne razmišlja, ta utakmica mora da se ukine“, naglasio je Berić povodom meča za treće mesto na završnom turniru i objasnio zašto vidi trenera Reala Ćusa Matea kao velikog krivca za poraz u borbi za titulu, što vas čeka u videu na vrhu.

Analizirali smo propuste u taboru Madriđana, koje potencijalno čeka velika rekonstrukcija na leto, ali i pričali o MVP izdanju Kostasa Slukasa, maestralnim partijama Kendrika Nana i Džerijana Grenta, kao i o dominaciji Matijasa Lesora.

Ko će igrati u finalu NBA lige i zašto je svim srcem uz Luku Dončića, a ko će u finale prvenstva Srbije i kakvo bi čudo bilo da ne bude večiti derbi u borbi za domaću titulu?

Šta smo sve zanimljivo pričali možete da čujete i vidite večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar