Četvrta epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs i sjajan gost

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

„Željko Obradović vodi Partizan sada sa najvećim emocijama u karijeri, on je ‘ubica’ za druge trenere“. „Luka Mitrović je najinteligentniji centar, Branko Lazić i on su osnova Crvene zvezde“.

„Stefan Jović ti treba, taj tip plejmejkera, to je krmenadla od čoveka“. „Taj plus/minus parametar može da važi na berzi… Saznaj kako nekoga da čuvaš“.

„Pasoš te čeka tamo, ugasi svetlo kad izađeš…“ Ko je mislio da se šljaka „jede“ i kako smo „završili“ na Tinderu?

PROČITAJTE JOŠ

Pick and roll“ smo vrteli na našem portalu, a u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić sa specijalnim gostom Duškom Savanovićem i Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs. A, kad je tu Duško, onda je jasno da je bilo mnogo zanimljivih priča…

Bivši reprezentativac i krilni centar zapitao se otkud baš Mića Berić da vrti „pik“, a otišlo se i do VHS, Tindera, šljake, berze, i Stefana „krmenadle“ Jovića ili pesnice Vese Petrovića.

Naravno da je bilo priče i o košarci, i to baš dobre. Objasnili su Savan i Mića kakva je i kolika krivica Šabaza Nejpira, a koliki je značaj Luke Mitrovića i Branka Lazića u Crvenoj zvezdi.

Otkrili su i da li Željko Obradović sa najvećim emocijama sad vodi Partizan i kako je trofejni trener izgradio brend od sebe.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Analizirali su i triler pobedu Partizana nad Fenerbahčeom (85:84), odnosno poraz Crvene zvezde u Barseloni (86:81), kao i duplo kolo elitnog takmičenja koje je pred nama. Zvezda već u utorak dočekuje Fenerbahče u Areni (20.45), Partizan dan kasnije gostuje Bajernu (20.30), zatim crveno-beli idu na noge Olimpijakosu u četvrtak (20.15), dok će crno-beli dočekati Albu u petak (20.45) za kraj 9. kola Evrolige.

Zato ima toliko razloga da uživate gledajući još jedan „Pick and roll“ koji vas čeka u vrhu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom Berićem – epizoda 3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar