"Pick and roll" i Miroslav Berić na Nova.rs, peta epizoda nove sezone u kojoj vas čeka sve o duploj nedelji Evrolige, oba trijumfa Partizana, polovičnom učinku Crvene zvezde i neverovatnim sudijskim greškama.

I ove sezone na našem portalu čeka vas košarkaški podcast „Pick and roll„, nastavljamo gde smo stali na Nova.rs posle ruki sezone sa Mićom Berićem i družimo se svakog ponedeljka sve do borbe za titulu evropskog prvaka.

Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

Partizan (učinak 2-2) je posle 0-2 vezao dva trijumfa u Beogradu, nad Bajernom u Areni (86:78) i protiv Makabija kao gost u „Pioniru“ (91:79), dok je Zvezda (3-1) razbila Fenerbahče u Istanbulu (76:57) i potom izgubila od Barselone kod kuće posle produžetka (94:98).

PROČITAJTE JOŠ

Upravo taj meč u Areni između Zvezde i Barse obeležilo je čak sedam grešaka sudija u poslednja dva minuta, koje su prilično odredile kraj duela 4. kola.

Upravo o sudijama kao najslabijoj kariki pričao je i Mića Berić, detaljno smo analizirali sve njihove greške i jasno je da je nedopustiva takva arbitraža na najvišem nivou evropske košarke. Dotakli smo se i velike pobede nad Fenerom u Istanbulu, uz najavu gostovanja crveno-belih u Madridu, u četvrtak od 20.45.

Pričali smo i o velikim trijumfima Pariza nad Panatinaikosom, odnosno Baskonije nad Realom, kao i epskom preokretu Žalgirisa posle -27 u Milanu.

Detaljno smo razgovarali i o obe pobede Partizana koji je uhvatio zalet posle dva startna poraza… Kako su pali Bajern i Makabi u Beogradu, i zašto drugog slavlja ne bi bilo bez prvog objasnio je Berić.

VEČITI U EVROLIGI

Da li su Sterling Braun i Karlik Džons ti lideri na koje će se crno-beli oslanjati ove sezone? Kakva je uloga fenomenalnog Isaka Bonge (Mića je izvukao i procente šuta), a kakva Frenka Nilikine, i šta je ono što ekipa Željka Obradovića pod hitno mora da popravi?

Koliko je Partizan čekao scenu kao iz finiša meča sa Makabijem kada se trojica bacaju po parketu na plus 12 i samo 20-ak sekundi od kraja, i šta to znači za nastavak sezone, u kojoj najpre dočekuje Virtus (sreda, 20.30) na otvaranju 5. kola Evrolige?

Zašto je Evroliga upozorila Partizan zbog vređanja Jama Madara i predsednika Srbije, i kako Berić kao bivši reprezentativac vidi ostanak Svetislava Pešića na mestu selektora?

Dotakli smo se i vaših komentara, zato ih i dalje šaljite, i pohvale, i kritike u komentarima ispod teksta kao i ispod epizode na Jutjubu. Sve to i još mnogo toga čeka vas u petoj epizodi druge sezone podcasta „Pick and roll“, u videu na vrhu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar