Ostoja Mijailović
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Uskoro će biti vraćeni svi dugovi.

Košarkaši Partizana su posle turbulentnog starta sezone uhvatili ritam i u Evroligi vezali četiri pobede i podsetili na ekipu koja je prošle sezone zamalo stigla do Fajnal-fora.

PROČITAJTE JOŠ

Atmosfera oko kluba je dramatično bolja, a prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović obradovao je crno-belu javnost informacijama dai situacija sa  finansijama izgleda odlično.

„Ove godine imamo najveći budžet u istoriji Partizana jer smo u takvim ambicijama da želimo da idemo do kraja u oba najvažnija takmičenja. Budžet nam je u top 8 ekipa u Evroligi. Za celokupnu organizaciju smo izdvojili oko 20 miliona evra. S tim da je osam miliona otišlo na vraćanje dugova“, istakao je u razgovoru za TV „Prva“.

On je najavio i potpuno vraćanje dugova u narednom periodu.

„Već smo platili pet miliona na ime poreza. Imamo još zaostali dug od tri miliona da platimo. Nešto ćemo da pozajmimo, dugoročni kredit i rešiti preostali dug. Poslednja tri meseca platili smo pet miliona evra poreza državi. Redovno plaćamo PDV, takođe i sve ostale dugove redovno izmirujemo. Kad isplatimo još tri miliona više nećemo imati dugove – bićemo najstabilniji klub u Evropi kada su u pitanju finansije“.

BONUS VIDEO Svi poeni Partizana u pobedi nad Žalgirisom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar