Loše izdanje crno-belih.

Košarkaši Partizana su doživeli težak poraz na gostovanju u Madridu protiv ekipe Reala rezultatom 91:75 i prekinuli niz od pet pobeda.

Osim prvih nekoliko minuta, crno-beli nisu imali nikakve šanse protiv lidera takmičenja, a svoje utiske je sumirao i Željko Obradović.

PROČITAJTE JOŠ

„Čestitke Realu, pošto mislim da su dominirali utakmicu od početka do kraja. Nismo apsolutno igrali sa energijom koja nam je potrebna za utakmicu, bez ikakve agresivnosti u odbrani, sve ono što nas je krasilo pre dva dana protiv Valensije. U napadu nestrpljivi, apsolutno nikakav protok lopte“.

Posebno je istakao problem sa lakim poenima i izgubljenim loptama.

„Davali su nam lake poene iz kontranapada, davali su nam lake poene iz skoka u napadu i ono što je najgore, davali su nam lake poene posle izgubljenih lopti. U košarci postoje izgubljene lopte i to je deo igre ako je protivnička ekipa agresivna, ali ako ti sam bacaš loptu u ruke protivničkim igračima, onda je to neobjašnjivo. Kako god, dug je put pred nama. Igrači verovatno osećaju neku vrstu umora, mislim da to nije izgovor, jer je i Real Madrid igrao utakmicu pre dva dana u Beogradu, ali ne bih o njima, mislim da su oni ubedljivo najbolji tim Evrolige“.

Žali zbog jedne stvari.

„Žao mi je samo što nismo probali da pružimo veći otpor i što nismo igrali na onom nivou koji krasi nađu ekipu, ta želja borbenost i pamet, ali okrećemo se novim utakmicama“.

Pitali su ga i da li je sve ok sa Kaminskim, pošto je igrao malo, ali je istakao da je sve u redu.

BONUS VIDEO UŽIVO sa Mićom Berićem posle meča Real – Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar