Foto: EPA-EFE/L. Rico

Košarkaš Baskonije Čima Moneke ostao je u šoku šta je zatekao na stranici Vikipedije o sebi.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Moneke je prošle nedelje svojim promašenim slobodnim bacanjem na sekund, dva pre kraja meča rešio pitanje pobednika u okršaju Zvezde i Baskonije u Vitoriji.

PROČITAJTE JOŠ:

Time je gurnuo crveno-bele na skor 4-9 u Evroligi i pobrao simpatije brojnih navijača Partizana. Možda je zato neko od njih i promenio deo koji se tiče Monekeove biografije na Vikipediji.

Tako se na poznatoj svetskoj internet enciklopediji, slobodnoj za uređivanje, našlo to da je Nvačukvu Iheukvumere Čima Moneke nigerijsko-australijski košarkaš koji igra za Partizan u ABA ligi i Evroligi.

„Ko je odgovoran za ovo“, pitao je Moneke uz emodži koji se udara po glavi, reagujući na šalu.

Inače, njegovo ime se početkom godine spominjalo u vezi sa Partizanom, kazao je da je bilo interesovanja ali da je tada odabrao Monako.

Ove jeseni je početkom novembra rešio i meč sa Partizanom, kada je na 0,3 sekunde pre kraja pogodio ključna slobodna bacanja.

Da navijačka šala bude kompletirana, pobrinuo se i neko od pristalica Zvezde, koji su samo koji sat kasnije na Vikipediji promenili klub Monekeu, koji je naveden kao igrač crveno-belih i u istom danu je „bio“ i u Zvezdi i u Partizanu.

BONUS VIDEO: Panterovih 19 poena protiv Olimpije Milano

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar