"Pick and roll" sa Miroslavom Berićem se vratio i spremni smo za drugu sezonu na Nova.rs, a u prvoj epizodi smo pričali i o pojačanjima Partizana.

Nije mnogo prošlo bez nas, i ove sezone na našem portalu čeka vas košarkaški podcast „Pick and roll„. Nastavljamo gde smo stali na Nova.rs posle ruki sezone sa Mićom Berićem i družimo se svakog ponedeljka sve do borbe za titulu evropskog prvaka. Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

Kako su prošli večiti, šta su uradili naši igrači, kako je protekao derbi kola, šta nas čeka u narednoj rundi… Sve to i još mnogo toga interesantnog opet ćemo vrteti na našem portalu.

Legendarni Mića Berić uželeo se podcasta, pričali smo kratko o olimpijskoj bronzi košarkaša Srbije, ali i onome što je usledilo, te da li će Svetislav Pešić ostati selektor i šta je ključno tim povodom.

PROČITAJTE JOŠ

Glavna tema na startu druge sezone podcasta „Pick and roll“ je kako izgledaju Crvena zvezda i Partizan, odnosno sa kakvim timovima će igrati u sezoni 2024/2025. Ko je sve došao, kakva pojačanja su doveli večiti, kako će izgledati ekipa Željka Obradovića, a kako četa Janisa Sferopulosa, od koga Mića Berić najviše očekuje?

Nekadašnji reprezentativac otkrio je i zbog kog igrača je letos jedini put „masirao“ slavnog trenera Partizana, morao je da mu pošalje poruku dok je bio u Lilu za vreme Olimpijskih igara. O kome se radi – čeka vas u videu na vrhu teksta.

„Pick and roll“ se vratio, vi nam šaljite pohvale, kritike i pišite nam u komentarima ispod teksta kao i ispod nove PnR epizode na Jutjubu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare