Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u utorak 15. oktobra od 20.45 dočekuju Bajern u meču 3. kola Evrolige, a Frenk Nilikina i Mario Nakić najavili su tu utakmicu.

Francuski bek veruje u pobedu protiv opasnog rivala.

„Velika utakmica za nas, konačno smo ovde, kod kuće. Dolazimo posle dva poraza, ali ništa drugo ne očekujemo osim pobede i teške utakmice, kao i protivnika koji je došao do pobedi. Pripremićemo se i nadam da ćemo slaviti“, kaže Nilikina.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo će biti prva utakmica Partizana pred „grobarima“ u Areni ove sezone u Evroligi.

„Prvi meč u Beogradu. Da, to je bitno. Znamo kolika je prednost naš domaći teren. Sada ćemo imati nekoliko utakmica, što je izuzetno važno za nas. Uzbuđeni smo što smo ovde kod kuće, pred navijačima. Neki su igrali protiv Partizana, neki ne. Biće zabavno, idemo“.

Pohvalio je i protivničku ekipu.

„Imaju talentovan tim, igraju u Evroligi dugo. Nema toliko toga da se kaže, moramo doći do pobede“, zaključio je Nilikina.

Foto: Starsport

Reč je imao i Mario Nakić, koji se protiv Reala i Cibone odlično pokazao dok je bio na terenu.

„Pre svega, jedva čekamo sutra da izađemo pred našim navijačima. Nadamo se da će biti puna Arena, da ćemo osetiti tu njihovu energiju, atmosferu i stvarno nas to raduje i maksimalno smo motivisani zbog toga. Prva utakmica kod kuće u Evroligi, Bajern je dobio Real, neće biti lako. Mi smo gladni te prve pobede i stvarno se nadamo da ćemo izaći i ispoštovati sve što smo radili na treningu i idemo na pobedu“, istakao je mladi srpski košarkaš.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je u prva dva kola izgubio od Baskonije i Reala.

„Imali smo dva teška gostovanja na početku, konačno smo kod kuće i to je ono što nam treba, ta energija od strane navijača i sigurno ćemo dati sve od sebe za prvu pobedu“, zaključio je Nakić.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar