Košarkaši Partizana poraženi su od Bajern Minhena u meču 26. kola Evrolige sa 79:78, a junak meča za Bajern bio je Silvan Francisko.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Na svom parketu je Partizan doživeo jedan od najtežih poraza u sezoni, a režirao ga je Francisko trojkom u poslednjoj sekundi.

PROČITAJTE JOŠ:

Francisko je u piku ostao protiv Frenka Kaminskog i pogodio je trojku za preokret i pobedu.

Zanimljivo je da mu to nije bila namera, o čemu je pričao posle utakmice u kojoj je imao ukupno 20 poena i bio je najefikasniji u svom timu.

„Da budem iskren, hteo sam da krenem u prodor i prva zamisao mi je bila da izborim produžetak, tražio sam rešenje i on je predvideo da idem na prodor, ali čim je on iskrenuo kukove, tad sam rešio da idem na stepbek. Ako ne uđe, znao sam da sam bar pokušao i šutnuo sam je“, rekao je Francisko posle utakmice.

Foto: Starsport

Pohvalio je i navijače Partizana koji su bili bučni tokom većeg dela meča i objasnio je odakle je crpio samopouzdanje za ovakvu završnicu.

„Bilo je teško, posebno u ovoj atmosferi, stvarno dobra atmosfera. Probao sam da nađem pravi balans i bio sam slabiji u prvom poluvremenu, drugo poluvreme mi je nudilo prilike i koristio sam ih da gradim samopouzdanje“, dodao je Francisko.

BONUS VIDEO: Svi poeni Partizana protiv Bajerna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar