Košarkaš Virtusa iz Bolonje Ajzea Kordinije opisao je koliko mu je draga pobeda nad Partizanom u Beogradskoj areni.

Da već neko vreme Virtus ne prija Partizanu, pokazuje se i po tome je što je tim iz Bolonje upisao treći uzastopni trijumf protiv srpskog kluba. Ovog puta 70:69 u napetoj završnici pred tribinama krcatim „grobarima“.

PROČITAJTE JOŠ:

Slavio je italijanski tim uprkos tome što do petog kola Evrolige nije imao nijednu pobedu, a Partizan je bio u usponu forme i vezao je dve.

„Prva pobeda sezone u Evroligi! Došli smo u ovu posebnu atmosferu, možda je to bila ta utakmica koja nam je bila potrebna da se pronađemo. Sjajno smo igrali, odlična odbrana, skokovi… Hvala Vilu, dao je bitne poene u završnici“, rekao je Kordinije.

„Uživaću u prvoj pobedi sezone. Dosta smo se mučili. Nastavićemo da gradimo ovo, da pronađemo hemiju. Danas smo pronašli nešto na osnovu čega ćemo graditi budućnost“, dodao je on.

Igrač Virtusa je postigao 12 poena na kraju, a imao je i 10 skokova.

„Samo sam srećan što smo pobedili. Poprilično sam siguran da nikada nisam pobedio ovde, protiv Partizana. Samo sam srećan što smo pobedili, to je sve što je bitno“, naglasio je Kordinije.

Efikasniji od njega bio je samo Vil Klajburn sa 27 poena, dok je u Partizanu Tajrik Džons imao 20.

„Bili smo tu, borili smo se. Uvek će biti uspona i padova, gubili smo, ali ni u jednom trenutku nisam mislio da ne možemo da pobedimo. Svi su bili spremni defanzivno i bilo je pitanje vremena kada ćemo krenuti da pogađamo i vratimo se u meč“, zaključio je Ajzea Kordinije.

BONUS VIDEO: Lud finiš utakmice Partizan – Virtus

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar