Foto: Printscreen/SportKlub

Grk nije bio zadovoljan posle novog poraza.

Crvena zvezda je na svom parketu slavila sa 87:56 protiv Fenerbahčea u 8. kolu Evrolige.

Trener turskog tima Dimitris Itudis čestitao je crveno-belima na pobedi, ali je ponovo, kao i protiv utakmice sa Partizanom koja se odigrala nedavno u beogradskoj Areni burno reagovao na konferenciji.

PROČITAJTE JOŠ

Komentarišući ofanzivu, odnosno igru njegovog tima na toj strani, Itudis je burnije reagovao i napomenuo da je Fenerbahče imao šanse da prođe i daleko bolje u Areni.

„Ko je to rekao da smo mi ofanzivni tim? To vi govorite? Mi smo mogli bolje napadački. Ali, i Zvezda je igrala dobro odbranu. Promašili smo mnogo otvrenih šutera. Nismo mogli na donjem postu da pokrijemo kako želimo. Zvezda je zasluženo pobedila i igrala vrlo dobro. Naravno, bilo bi lepo da imamo još četvoricu, petoricu igrača koje nam fale“, podsetio je Itudis, mada i Zvezdi fale petorica.

Osvrnuo se posebno na napadački uticaj Miloša Teodosića, strelca 18 poena u Beogradskoj areni. Džoel Bolomboj je dodao 14 za pobednički tim.

„Pre svega, Miloš igra u kontinuitetu dobro, generalno igra izvanredno i protiv Barselone, Bajerna, Partizana… Ne bih bio fer kad bi govorio šta smo mogli da uradimo da bi ga zaustavili. Nismo ga zaustavili i čestitam Milošu“, priznao je Itudis.


Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom Berićem i Duškom Savanovićem EP 4

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar