Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Srpski košarkaš Vasilije Micić koristi vreme za odmor između naporne i turbulentne sezone i priprema za Olimpijske igre, da se malo opusti.

I to u veoma dobrom društvu jer se na društvenim mrežama pojavila fotografija plejmejkera Šarlot Hornetsa, koji je u Šarlotu „progledao“ u NBA ligi i Janisa Adetokumba, zvezde Milvoki Baksa.

PROČITAJTE JOŠ:

Micić i Janis su bili zajedno na večeri, a uz njih je i Sarp Ataman, sin trenera Ergina Atamana u Berlinu.

Vasa je nekad igrao za Atamana u Anadolu Efesu, sada Efesa nema na Fajnal-foru Evrolige, ali je tamo Atamanov Panatinaikos.

PAO će igrati finale elitnog takmičenja protiv Real Madrida pošto je atinski tim eliminisao Fenerbahče, dok je onaj madridski iz borbe za trofej izbacio Olimpijakos.

Adetokumbo je svoju sezonu sa Milvokijem završio rano u plej-ofu, pa je i on mogao da se opusti u Berlinu gde je radio i kao voditelj u jednom trenutku kada je intervjuisao svog brata posle utakmice.

Micić je minulu sezonu proveo u NBA ligi, prvo u Oklahoma Siti Tanderima, a onda u Šarlotu i u Oklahomi nije dobio adekvatnu šansu da se nametne, dok je u Severnoj Karolini situacija bila nešto bolja.

BONUS VIDEO: Tarik Biberović pred meč sa Panatinaikosom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar